PERGOLA ART OVERKAPPING

 

E PERGOLA ART TERRASOVERKAPPING Met het concept van deze bioklimatologische pergola kunt u een aangename extra woonruimte creëren.

PERGOLA ART TERRASOVERKAPPING

De lamellen kunnen worden afgesloten om het dak tegen regen, sneeuw of zon te beschermen.
De opening van 45 ° maakt natuurlijke ventilatie tijdens de hete uren van de dag mogelijk.
De opening van de lamellen kan tot 130 ° waarbij er volledige controle van de temperatuur, de schaduw en ventilatie is.
Tot slot is er met een 90 ° opening optimaal natuurlijk licht.

 

Transparantbouw verkoopt en monteerd deze unieke veranda en pergola's. Ze worden op maat gemaakt van aluminium en passen in elk landschap unieke ontwerpen en unieke patronen, mooie ontwerpen en beslist trendy.

Met zijn moderne stijl en het brede scala van modellen is deze unieke overkapping uniek in zijn soort voor op het terras, bij het zwembad of in uw tuin.

DESIGN: 10 modellen exclusief ontworpen, strak en origineel.

Afmetingen:  De pergola's ART  zijn ontworpen om perfect te passen bij uw huis: als vrijstaand systeem of aan de gevel, op maat gemaakt met de mogelijkheid van koppeling op bestaande pergola's ...

COMFORT: Het lamellen systeem voorkomt oververhitting in de zomer en bevordert de zonnewarmte in de winter. Dak met ingebouwde hemelwaterafvoer voorkomt het binnendringen van water in de pergola.

KWALITEIT: 100% Europees. De constructie en de aluminium lamellen zijn gegarandeerd voor 10 jaar. De andere onderdelen zoals de motoren en accessoires hebben een garantie van 2 jaar.