Kozijnen en deuren zijn tegenwoordig meestal van kunststof of aluminium. Heeft u uw keuze al gemaakt? Of bent u nog niet zo zeker wat voor u het beste is? Laat u zich informeren door de vakman.

Wie serres levert, levert automatisch ook kozijnen en deuren. In een serre zitten kozijnen. Zo simpel is dat. Omdat wij van huis uit serrebouwers zijn weten wij dat het wel hele goede kozijnen moeten zijn als ze ook in serres mogen toegepast worden. 

Transparantbouw levert exclusieve en unieke deuren en kozijnen.

Onze deuren hier op de foto ziet u voorbeelden.

De deuren zijn van kunststof of van aluminium. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en zijn extra inbraakveilig.

Deze deuren worden op maat gemaakt en zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Ook de eventueel benodigde ramen kunnen wij in dezelfde kwaliteit en kleuren leveren.

Daar wij meer dan 1000 deuren op jaarbasis verkopen kunnen wij tegen scherpe prijzen inkopen en tegen zeer lage prijzen leveren ook aan wederverkopers.

 Qua isolatiewaarde, geluidsdemping, stijfheid en waterdichtheid moeten ze aan strengere normen voldoen dan de meeste 'normale' kozijnen. Vaak laten mensen ook wat kozijnen renoveren als ze een serre nemen, omdat het prijstechnisch heel aantrekkelijk is om dat tegelijkertijd te realiseren.

Dus als u die extra kwaliteit zoekt, maar wel tegen billijk tarief en een montage die perfect mag heten, dan bent u aan het goede adres