HVL kunststof kozijn blokraam NL

Kunststof kozijnen in HVL en houtlook met houtnerf. vele houtmotieven mogelijk.

Ons programma is zeer uitgebreid. Wij kunnen u alles volgens uw wensen leveren. Kunststof en aluminium kozijnen, deuren of schuifdeuren met dubbel, driedubbel of vierdubbele beglazing. 

Smalle of verdiepte kozijnen in diverse diktes en aanzicht breedtes. In gecoate, gelakte, coextrusie of met kleur en hout-folie uitvoering. van de volgende zeer bekende kozijnen fabrikanten.

ALUPLAST ALUMINIUM

SALAMANDER KUNSTSTOF

EKOSUN KUNSTSTOF

GEALAN KUNSTSTOF

ALIPLAST KUNSTSTOF

ALUPROF ALUMINIUM

DECEUNINCK KUNSTSTOF

CORTIZO ALUMINIUM 

REYNAERS ALUMINIUM

EKOOKNA HOUTEN KOZIJNEN EN DEUREN

kozijnen zijn tegenwoordig meestal van kunststof of aluminium. Heeft u uw keuze al gemaakt? Of bent u nog niet zo zeker wat voor u het beste is? Laat u zich informeren door de vakman.

Wie serres levert, levert automatisch ook kozijnen en deuren. In een serre zitten kozijnen. Zo simpel is dat. Omdat wij van huis uit serrebouwers zijn weten wij dat het wel hele goede kozijnen moeten zijn als ze ook in serres mogen toegepast worden. 

Transparantbouw levert exclusieve en unieke deuren en kozijnen.

Onze deuren hier op de foto ziet u voorbeelden.

De deuren zijn van kunststof of van aluminium. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en zijn extra inbraakveilig.

Deze deuren worden op maat gemaakt en zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Ook de eventueel benodigde ramen kunnen wij in dezelfde kwaliteit en kleuren leveren.

Daar wij meer dan 1000 deuren op jaarbasis verkopen kunnen wij tegen scherpe prijzen inkopen en tegen zeer lage prijzen leveren ook aan wederverkopers.

 Qua isolatiewaarde, geluidsdemping, stijfheid en waterdichtheid moeten ze aan strengere normen voldoen dan de meeste 'normale' kozijnen. Vaak laten mensen ook wat kozijnen renoveren als ze een serre nemen, omdat het prijstechnisch heel aantrekkelijk is om dat tegelijkertijd te realiseren.

Dus als u die extra kwaliteit zoekt, maar wel tegen billijk tarief en een montage die perfect mag heten, dan bent u aan het goede adres