Al meer dan 5.000 tevreden klanten kochten bij ons een kunststof of aluminium voordeur met kozijn met montage. Grootste keuze in aluminium en kunststof deuren, kozijnen en schuifdeuren van Nederland. Kom ze zien en voelen in onze grote showroom.

Uw garagedeuren maken wij zoals het model van uw voordeur
Mooiste aluminium deuren van Nederland

Onze showroom is open zonder afspraak. Hebt u veel vragen dan bel ons voor een afspraak dan maken wij tijd voor u. Of stuur ons een mail met uw wensen naar info@transparantbouw.nl of bel 0655904305 voor informatie en prijzen of afspraak prijsofferte bij u thuis en inmeten van uw kunststof of aluminium voordeur of kozijnen. De catalogus vind u bij de foto's op onze homepage bovenaan.

Ons afhaalprogramma kant en klare goedkope stalen en kunststof deuren ( wij hebben altijd ca 500 standaard maten deuren op voorraad staan in ons magazijn al vanaf 350 euro hebt u al een mooie loopdeur. van Coehoornstraat 22B in Venlo ) en kunt u bestellen en betalen via website www.deurenramen.nl en deze leveren wij binnen 3 werkdagen bij u thuis af of u kunt ze gewoon bij ons magazijn ophalen  

Kom dan eens bij onze grote deuren showroom binnen  nergens vind u zoveel keuze in aluminium en kunststof deuren, wij zijn elke dag open ook zaterdag en zondag en beleef eens hoe dat voelt! Wij bieden u de mooiste deuren van Nederland tegen een ongekende lage prijs.  Wij maken alles op maat en naar wens van de klant en monteren met eigen vakmensen.

Wij leveren zowel klassieke als moderne deuren, de laatste ontwikkelingen van tweezijdig vleugel overdekkende deuren tegen prijzen zonder concurrentie.

Een deur op een plaatje bekijken is een,  maar in echt kunt  u het beleven, aanraken en de vele extra mogelijkheden laten demonstreren die onze deuren u te bieden hebben.

Vraag eerst een prijs bij een andere leverancier van deuren dan kunt u duidelijk het verschil in prijs zien en beoordelen dat onze kwaliteit niet onderdoet voor die van andere aanbieders.

Wij zijn transparant want wij bieden all in prijzen aan inclusief inmeten, demontage, afvoer en montage. 

Kunststof voordeur met kozijn deze maand met € 250.- extra korting als u onze showroom bezoekt.  

Wij hebben de grootste keuze in aluminium en kunststof vleugel overdekkende voordeuren van Nederland met U waarde al vanaf 0.62.

 

Zijramen, bovenlichten en brievenbus voor de deur kunnen wij uiteraard tegen meerprijs leveren. Evenals alle andere soorten ramen kozijnen en buitendeuren in kunststof en aluminium.

Uniek Onze nieuwste raamkozijnen maken we niet alleen van kunststof maar we bekleden ze aan de buitenkant desgewenst met aluminium. Voordeel aluminium kan in elke kleur coating geleverd worden en beschermd het kunststof voor veroudering van de zonne inwerking. Dit kozijn heeft ook een zeer hoge isolatiewaarde.  

Kom dus naar de showroom want voordat u koopt wilt u het eindproduct toch wel eerst eens bekijken nietwaar!  Als u wilt dat u niet hoeft te wachten dan graag een uurtje van te voren bellen.

  

 

de showroom  iedere dag te bezichtigen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, ook op zaterdag en zondag maar dan van 10.00uur tot 14.00 uur.   Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden  om bij u thuis een vrijblijvende offerte uit te brengen. Bel ons dan even of stuur een mailtje. Showroom en magazijn: van Coehoornstraat 22a en 22b 1000 m2 Venlo 5916PH Tel:0655904305

  

bel voor informatie maar even 0773200417   of   06 55904305

U bent van harte welkom!