Kom onze grote keuze aluminium en kunststof deuren zien en voelen in onze 400 m2 grote showroom

Mooiste aluminium deuren van Nederland

Kom eens bij onze grote deuren showroom binnen  wij zijn elke dag open ook zaterdag en zondag en beleef eens hoe dat voelt! Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze van aluminium en kunststof deuren aan. Wij maken alles op maat en naar wens van de klant en monteren met eigen vakmensen.

Wij leveren zowel klassieke als moderne vleugeloverdekkende deuren tegen prijzen zonder concurrentie.

Een deur op een plaatje bekijken is een,  maar in echt kunt  u het beleven, aanraken en de vele extra mogelijkheden laten demonstreren die onze deuren u te bieden hebben.

Vraag eerst een prijs bij een andere leverancier van deuren dan kunt u duidelijk het verschil in prijs zien en beoordelen dat onze kwaliteit niet onderdoet voor die van andere aanbieders.

Wij zijn transparant want wij bieden all in prijzen aan inclusief inmeten, demontage, afvoer en montage. 

Kunststof voordeur met kozijn inclusief inmeten en montage deze maand slechts € 2.250.- nu met 3 punts haken / dubbele afdichting / HR++ Satinato glas / 3d scharnier, dubbele scharnierbeveiliging / 80cm stanggreep in RVS en keuze uit 12 modellen in de kleur Antraciet of wit buiten en wit binnen.

Aluminium voordeur met kozijn vleugel-overdekkende deurpaneel met een dikte van 76mm, U waarde 0.98, 3 dubbel glas buitenkant gelaagd, 5 punts haken vergrendeling, 3 afdichtings rubbers, inclusief inmeten en montage deze maand slechts € 2,950.-  Keuze uit meer dan 300 modellen met dubbel glas, tripple glas of vier dubbel glas. Alle kleuren mogelijk.

Zijramen en bovenlichten voor de deur kunnen wij er uiteraard bij leveren. Evenals alle andere soorten ramen kozijnen en buitendeuren.

Uniek Onze nieuwste raamkozijnen maken we niet alleen van kunststof maar we bekleden het aan de buitenkant met aluminium. Voordeel aluminium kan in elke kleur coating geleverd worden en beschermd het kunststof voor veroudering door de zonne inwerking. Dit kozijn heeft ook een zeer hoge isolatiewaarde.  

Kom dus naar de showroom want voordat u koopt wilt u het eindproduct toch wel eerst eens bekijken nietwaar! Maak dan wel een vanwege Corona nu wel een afspraak. 

De showroom  is iedere dag zonder afspraak te bezichtigen vanaf 11.00 uur ook op zaterdag en zondag. Maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om ze in echt te bekijken bij reeds bestaande klanten bij u in de buurt. Showroom en magazijn: van Coehoornstraat 22a Venlo 5916PH Tel:0655904305

De productie hallen voor ramen/deuren rolluiken hef-schuifdeuren en rechthoekige serres in Nettetal Duitsland zijn op werkdagen alleen op afspraak te bezichtigen 

bel maar even 0773200417   of   06 55904305

U bent van harte welkom!