Schuifdaken, electrisch of handmatig te openen

Een glazen schuifdak geeft openheid, licht en lucht in uw huis. Vandaar dat het - ook zelfs in de winter - een van de fijnste plekken in uw huis kan zijn.

Maar soms is het toch dan toch ook wel prettig als er wat open kan warmte stijgt op dus de beste plek voor ventilatie is het dak. vandaar: schuifdaken! informeer naar de mogelijkheden.

Of een elektrisch schuifraam natuurlijk met afstandsbediening voor bijvoorbeeld uw schuine pannendak of platte dak van uw dakkapel, uit of aanbouw.

Een raam kan meestal wel open, wat het bijzondere is in deze is de manier waarop: schuiven. Schuiframen hebben vele voordelen. Zo nemen bijvoorbeeld geen ruimte in bij het openen. Je kan ze beter gedoseerd openen. Schuifdakramen uniek eerst stijgen ( ventilatie stand ook als het regent) of schuiven en een opening van 80% creëren.

Dit schuifraam is een aanrader voor serre daken met buiten-zonwering. Er is voldoende ruimte en stoort niet. Even het dakraam open in uw serre: geen tocht maar wel afvoer van de warmte. Ideaal en niet alleen in de zomer, zeker aan te raden.

Een impressie van onze schuifdaken