Bio-climatic glas pergola

Bioclimatic dubbelglas lamellen overkapping

Deze Bioclimatic Systemen, die in elke ruimte kunnen worden toegepast, bieden vouw- en verzamelbewegingen die geen enkel ander schuifdaksysteem ter wereld biedt. Dankzij de onder elke hoek te openen glaslamellen biedt het de mogelijkheid om in het gewenste tempo van daglicht te profiteren.
Dankzij de vouwbeweging van de glaslamellen verliest het zijn schaduwwerking niet bij ventilatie vanaf het dak. Zelfs als het systeem open is, zorgt het dankzij speciaal ontworpen glaslamellen voor ventilatie zonder last te hebben van regen en sneeuw.
Dankzij de vouwbeweging van de glaslamellen kan de uitwendige reiniging van de lamellen van binnenuit worden gereinigd zonder dat u naar het dak hoeft. Aluminium onderdelen zijn gekleurd met elektrostatische ovenverf; Applicatie kan in elke gewenste kleur. Dankzij de elektrostatische verf gaat het lang mee. Bioclimatic Systems is de beste oplossing voor plekken zoals restaurants en cafés waar het rookverbod geldt.


 GLASSERIE BIOCLIMATISCH ROLLEND DAK TECHNISCHE SPECIFICATIE

1) IN HET SYSTEEM GEBRUIKTE LAMELS WORDEN GEBRUIKT ALS 4+12+4 COMFORT THERMOPAAN GEHARD. SYSTEEMBREEDTE IS MAXIMAAL 300 CM.
2) In het systeem gebruikte aluminium profielen zijn 6063 – T6 F25 (7580 Pekelhardheid).
3) Het belangrijkste kenmerk van het systeem is dat de lamellen aan de binnenkant gegolfd zijn, zodat stof, water etc. op het bovenste gedeelte niet naar beneden morsen tijdens de beweging van de lamellen.
4) Het systeem kan indien nodig plat en indien nodig schuin worden gemonteerd. Omdat er aan alle vier de zijden groeven zijn, wordt waterinlaat zonder enige helling voorkomen. Water wordt afgevoerd via de voorste voetprofielen.
5) Panelen werken axiaal en kunnen op verzoek worden ingetrokken. (Deze eigenschap is belangrijk om tegelijkertijd ventilatie en zonwering mogelijk te maken)
6) Dankzij de glaslamellen die in het systeem worden gebruikt, zorgt het voor volledige transparantie in de ruimte.
7) Metalen accessoires worden eerst gegalvaniseerd en vervolgens geverfd met elektrostatische ovenverf. Lamellen bewegen comfortabel en geruisloos dankzij 608 ZZ roestvrijstalen lagers.
8) Panelen moeten axiaal kunnen worden geopend onder een minimale hoek van 100 graden. (Het is belangrijk om het zonlicht dat van de gevel komt af te sluiten)
9) De openings-sluitbeweging van de plafondkap kan worden gebruikt met de afstandsbediening en optionele Android- of Apple-bediening. (Optioneel bieden regen-, zon- en windsensoren comfort gedurende 4 seizoenen.
10) Alle aluminium profielen zijn geverfd met elektrostatische poederverftechnologie.
11) Hij beweegt met de T-10-distributieriem tussen de motor en het bewegende mechanisme.
12) De in het systeem gebruikte schroeven zijn chroomroestvrij.
13) Flens aanbrengschroeven moeten M8*80 stalen pluggen zijn en een gegalvaniseerde coating hebben. (Om de vloerisolatie niet te beschadigen)
14) De in het systeem te gebruiken lonten zijn bestand tegen EPDM-hitte.
15) Voor de waterdichting wordt afdichtingslijm gebruikt. 16) Het te gebruiken systeem heeft 2 (twee) jaar motorgarantie en 2 jaar mechanische garantie.
17) Elke systeemmodule bestaat uit verticale en horizontale draagprofielen, verticale hoofddragers moeten 128*170*3 zijn, horizontale hoofddragers 128*170*3 mm.
18) Systeemmodules hebben statische eigenschappen om te voldoen aan een verdeelde belasting van 50 kg+25 kg/m² en een windbelasting van 50 kg/m².
19) Nachtverlichting is voorzien van de verborgen LED-toepassing aan 4 zijden van het systeem, en het vermogen kan worden verhoogd of verlaagd met een dimmerlichtontvanger.