Foto boven kozijn kunststof in houtlook verbinding.  Kunststof, aluminium en stalen ramen / kozijnen en deuren voor u op de mm nauwkeurig op maat gemaakt. 6 kamer systeem kozijn dus hoogste isolatie met onze standaard 3 dubbele beglazing snelle levertijd ca 3-4 weken vlak profiel 70mm en renovatie profiel 120mm ook in houtlook vebinding. Made in Germany. Merken  Aluplast, Veka, Rehau, Schüco, Kömmerling,  Salamander.

Alle kozijnen worden indien gewenst door onze eigen mensen bij u vakkundig ingemeten en gemonteerd.

Bel ons nu 0773200417 of 0655904305 voor een bezichtiging van onze uitgebreide showroom of bezoek bij u thuis.

Grote keuze in kunststof en aluminium voordeuren montage door onze eigen vakmensen.
Aluminium deur met 2 zijramen

Aluminium gaat een leven lang mee. Deze aluminium deur met zijdelen wordt uit een stuk vervaardigd. De deur is 75mm dik en massief gevuld met speciale isolatiematerialen. Het aluminium plaat van de deur is binnen en buiten 3mm dik deze dikte zorgt ervoor dat de deur niet krom trekt. Zijdelen worden standaard geleverd met 3 dubbel gelaagd glas Dus in totaal 3 x 2 gelaagde glasplaten dat zorgt ervoor dat de ruit ook onder zeer extreme weersomstandigheden intact blijft en dat het voor een inbreker bijna onmogelijk is om binnen te komen.

Een deur met zeer hoogste isolatie waarden en braak beveiligd als een kluisdeur met de automatische 5 punts vergrendeling en zware scharnieren. 

Leverbaar in wel 200 moderne en klassieke modellen.

Rechtstreeks levering vanaf onze fabriek naar de klant tegen de laagste prijs garantie. 

In aluminium leverbaar tot een hoogte van 260 cm