De Vitello-Flex overkapping

Vitello-Flex

Wij leveren voor uw terras, elektrische of handbediende glas schuifdaken en Louvre daken dit zijn glazen draaibare lamel overkappingen dus met traploze ventilatie mogelijkheid.

Geisoleerd dubbelwandig, gelaagd of enkelwandig gelaagd. Ook leveren wij glas-vouwwanden en schuif-overkappingen. Zie de foto reportage bij bekijk hier.

Wist u dat het in 80% van de overkappingen bij temperaturen boven 20 graden onaangenaam vertoeven wordt!!

Door onze slimme oplossingen zoals openklapbaar of met speciaal glas heeft u toch een aangename plek!

Een overkapping kunt u overwegen voor uw terras of  auto, maar ook voor uw zwembad bijvoorbeeld. Of gewoon als verlenging van uw huis.

Soms is het niet nodig of wenselijk een hele serre te bouwen, of een hele schuur neer te zetten. Een overkapping is niet zo ingrijpend, goedkoper en makkelijker en sneller te realiseren. Men kan met een overkapping meer in de tuin zitten. Het is wat minder winderig en een drupje regen kan ook geen kwaad. U kan lekker blijven zitten. Lekker onder uw afkapping.

U houdt bijvoorbeeld ook zo uw terras mooi droog en schoon.

Het is relatief voordelig: men heeft meestal geen fundering nodig, en het scheelt qua bouw en materiaal een stuk ten opzichte van een serre. U vraagt zich misschien af: wat kost zoiets nou?

Bel ons eens op en geef het aantal vierkante meters eens door en het gewenste materiaal, dan kunnen wij toch al een aardige schatting maken voor u.

Enkele smaakvolle voorbeelden van onze overkappingen