Deurslot van onze aluminium voordeuren

Wij leveren alle aluminium deuren vleugel-overdekkend. Wat betekend vleugel-overdekkend? Hierbij word het kozijn van de deur volledig in de deur geintegreerd. Dus is het kozijn niet meer zichtbaar. Hierdoor wordt de deur 7,5 cm dik en heeft dus dan meer mogelijkheden voor een nog betere isolatie. Ook het aanzicht wordt hierdoor mooier. Aluminium gaat ook een leven lang mee. Krasbestendig-geluids-reducerend-zeer goede isolatie-inbraakwerend klasse RC2. Hier op de afbeelding links: Leveren wij een Schüco voordeur met standaard maat 100x210 en 110 x210cm uit voorraad. alleen in de kleur wit en antraciet. Dus binnen een week geleverd. Transportkosten € 75.- Tegen een meerprijs kunnen wij deze deur ook op maat leveren echter dan is de levertijd 6 weken.  Wilt u een deur zonder problemen op lange termijn dan zijn onze aluminium voordeuren van SCHÜCO en VERPAN toch wel de beste keuze. Onze aluminium deuren hebben een hogere isolatie waarde als onze kunststof deuren. De veiligheids klasse van onze SCHÜCO en VERPAN voordeuren steekt ver boven het politie keurmerk uit. Ze worden geleverd standaard met 4 dubbel en binnen en buiten met gelaagd glas. Automatische meerpunts haken vergrendeling. Geen sleutel nodig de deur sluit vanzelf. #D scharnieren, Cilinder met uitboorbeveiliging en rvs cilinder afdekking. Met 2 dichtingen rondom en 1 midden dichting in uw deur hebt u geen last meer van geluidsoverlast en is hij tochtvrij.

Bij al onze modellen aluminium voordeuren zijn de cilinders verzonken ingebouwd

De sluitcilinder is vaak het doelwit van een aanval - met profielcilinders van hard chroom-nikkelstaal en de anti-boorconstructie zal een inbreker op zijn tanden bijten. Bovendien zijn de cilinders verzonken, vooral bij huisingangsdeuren, en kunnen ze daarom niet naar buiten worden getrokken.

Ook leveren wij 3 dimensionale deuren met led verlichting in de uitsparingen. Zie foto hier beneden. 

Vleugeloverdekkende aluminium deur met niet van echt te onderscheiden houtdesign
Geintegreerde Led verlichting Handgreep

Hoogste eisen qua vormgeving en functie

De Verpan aluminium voordeur met een LED verlichte, vlakke deurgreep geïntegreerd in de deurvleugel als hoogtepunt. De verzonken handgreep sluit naadloos aan op de standaard profielgeometrie van de deur  

 

3 Dimensionale  voordeuren

De Verpan aluminium voordeur in 3 D uitvoering.komt tegemoet aan de hoogste esthetische eisen van deze tijd met een verlichting geintegreerd in de buitenste paneel laag van de deur.  De verzonken led verlichting sluit naadloos aan op de standaard profielgeometrie van de deur en zorgt samen met het geheel vlakke deurpaneel voor een verzonken uiterlijk, dat natuurlijk wordt gecombineerd met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, veiligheids eisen en stabiliteit.

Deze indirecte, energiebesparende LED-verlichting accentueert en benadrukt op harmonieuze wijze het design.

U kunt gebruik maken van diverse hoogwaardige aluminium profielen.
Beglazing van onze aluminium deuren

Uw voordeur zegt net zoveel over uw karakter als uw huis. Het assortiment deuren van het merk Verpan is door ons zorgvuldig geselecteerd om u kwaliteit en waar voor uw geld te bieden.


 Transparantbouw levert uitgezochte kwaliteitsdeuren. We bieden een scala aan verschillende stijlen gemaakt van hoogwaardige materialen. Belangrijk is dat we begrijpen dat de architectonische ontwerpen van huizen en bedrijven net zo divers zijn als de mensen die er het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Daarom streven we ernaar om tegemoet te komen aan elke stijl en elk budget. Beter nog, al onze deuren zijn ontworpen om optimale esthetiek en prestaties te bieden. In ruil daarvoor profiteert de consument van lagere energiekosten dankzij deuren met lage U-waarden.

Waarom Verpan deuren?
Verpan-deuren voldoen met hun hoge isolerende eigenschappen aan architectonische eisen. De hoogwaardige isolerende eigenschappen en de prijs-prestatieverhouding maken Verpan deuren uiterst economisch en ze bieden deuren met een lange levensduur.

Profiel
De huidige deurenmarkt gaat ervan uit dat deuren met de laagste U-waarde de beste kwaliteit hebben. Hoewel dit niet helemaal verkeerd is, is het ook niet helemaal goed. Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van kwaliteitsdeuren, zoals: Bijv.: binnen- en buitenwanddikte van het profiel, profielgeometrie, verfijning en functies. Om deze reden heeft Transparantbouw de merken die in het assortiment worden aangeboden zorgvuldig geselecteerd. Bij Transparantbouw geven we de voorkeur aan innovatieve fabrikanten die voldoen aan de nieuwste normen en energiebesparingsregelgeving.

Glas
Of u nu in een rustige of lawaaierige omgeving woont of werkt, wij hebben de ideale beglazing waarmee u zich comfortabel voelt, ongeacht hoe lawaaierig uw omgeving is. Met onze beglazingscombinaties heeft u de mogelijkheid om te voldoen aan de wettelijk voorgeschreven Ug-waarde en dB-waarde. Dit geeft je de rust die je nodig hebt om te ontspannen.

Veiligheid
Thuis of in uw bedrijf zijn, straalt geborgenheid, comfort, rust en vertrouwdheid uit. Dankzij onze Verpan deuren voel je je veilig. De meeste inbraken vinden plaats via goed bereikbare deuren. Daarom heeft de veiligheid bij Verpan-deuren de hoogste prioriteit. Hoogwaardige deuren bieden u optimale veiligheid door hoogwaardig beslag dat aansluit bij uw wensen.

Hoe u het perfecte merk voor u kiest
Het kiezen van een specifieke voordeur voor uw huis of bedrijf kan verwarrend zijn. Dat maakt het voor de consument nog moeilijker. Het goede nieuws is dat wij dit onderzoek al gedaan hebben om u de beste kwaliteit te bieden die past bij uw behoeften en budget. We moedigen consumenten aan zich bewust te zijn van de veiligheidsklasse en isolerende eigenschappen. Goede componenten alleen zijn geen garantie voor een kwalitatief hoogstaand en kansrijke deur of raam. De kwaliteit van een raam of deur  wordt niet alleen afgemeten aan de gebruikte componenten, maar vooral aan het verwerkingsbedrijf dat het totale product vormt. Hier streeft Transparantbouw  naar, Aluminium is de beste keuze.  

 Wij leveren onze unieke 2 zijdig vleugel overlappende thermisch geisoleerde aluminium voordeuren van het type AVANTAGE nu standaard als enige in Nederland met 4 dubbel en gelaagd glas zonder meerprijs en een automatische haken vergrendeling ( dus afsluiten zonder sleutel).  Onze Aluminium voordeuren en kozijnen worden geleverd met kozijn, zijn zeer goed geisoleerd U waarde 0.82Kwm2, inbraakwerend  CR2, aluminium is onverslijtbaar, leverbaar in vele kleuren met kleurechte krasvaste coatings, trekken niet krom dikte van ons aluminium buiten en binnen plaat is 3mm dik, dus ook bij extra hoge deuren leverbaar uit een stuk tot wel 280cm hoog en gaan in tegenstelling tot kunststof een leven lang mee. 

Beste keuze, mooiste modellen ( zie catalogus)  en voordeligste adres van aluminium deuren in Nederland. 100 % laagste prijsgarantie. Snelle inmeet en levertijd als u nu besteld binnen 2 maanden geplaats.

Hoe bestaat het compleet bij u thuis ingemeten en gemonteerd  ACTIE 2 zijdig vleugeloverdekkende aluminium deur met kozijn type Avantage voor € 5.450.- nu voor € 4.950.- De prijs is voor een deur met kozijn, de zijramen en bovenlichten kunnen wij tegen meerprijs leveren. Nergens kunt u deze kwaliteit kopen in Nederland voor deze prijs. Nu dus tot 31 juli 2023 besteld en ingemeten 

Montage binnen 2 maanden . Dus wacht niet te lang.

Wij verkopen de best geisoleerde aluminium voordeuren tegen de laagste prijs. Kom naar de showroom en zoek u deur uit. Wij hebben legio voorbeelden staan. Ons assortiment is zeer uitgebreid.Meer dan 5000 tevreden klanten kochten afgelopen 10 jaar een deur bij ons. Transparantbouw levert uit eigen voorraad vanuit ons magazijn te Venlo Thermisch onderbroken aluminium deuren en kunststof deuren  . Voor woonhuis, villa, bungalow, flats, winkels en bedrijfspanden, 

 Alle kleuren leverbaar. Alle maten leverbaar ook in dubbele deuren ook als wenteldeur en ook als schuifdeur mogelijk op afstandsbediening met motoraandrijving. Alle vergrendelsystemen leverbaar, alle glassoorten, met automatische vergrendeling of motorische vingerscan met bluetooth alles is mogelijk. Levertijd slechts 6-8  weken. Wij hebben meer dan 500 exclusieve modellen. Leverbaar in verschillende profiel diktes.

Wij leveren zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten.

Montage is uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Onze showroom in Venlo is elke dag vrij toegankelijk op afspraak, open van 11.00 uur - 18.00 uur zaterdag en zondag tot 14.00 uur.

Bel nu voor informatie of een afspraak aan huis 0655904305