Deurslot van onze aluminium voordeuren

Bij al onze modellen aluminium voordeuren zijn de cilinders verzonken ingebouwd

De sluitcilinder is vaak het doelwit van een aanval - met profielcilinders van hard chroom-nikkelstaal en de anti-boorconstructie zal een inbreker op zijn tanden bijten. Bovendien zijn de cilinders verzonken, vooral bij huisingangsdeuren, en kunnen ze daarom niet naar buiten worden getrokken.

Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een RVS kras bescherming. Deze word bij onze deuren altijd ingelegd dus gelijk ligt met het aluminium.

Beglazing van onze aluminium deuren

Aluminium is de beste keus.  

 wij leveren onze unieke 2 zijdig vleugel overlappende thermisch geisoleerde aluminium voordeuren van het type AVANTAGE nu standaard als enige in Nederland met 4 dubbel en gelaagd glas zonder meerprijs en een automatische haken vergrendeling ( dus afsluiten zonder sleutel).  Onze Aluminium voordeuren en kozijnen worden geleverd met kozijn, zijn zeer goed geisoleerd U waarde 0.82Kwm2, inbraakwerend CR2, aluminium is onverslijtbaar, leverbaar in vele kleuren met kleurechte krasvaste coatings, trekken niet krom dikte van ons aluminium buiten en binnen plaat is 3mm dik, dus ook bij extra hoge deuren leverbaar uit een stuk tot wel 280cm hoog en gaan in tegenstelling tot kunststof een leven lang mee. 

Beste keuze, mooiste modellen ( zie catalogus)  en voordeligste adres van aluminium deuren in Nederland. 100 % laagste prijsgarantie. Snelle inmeet en levertijd als u nu besteld binnen 2-3 maanden geplaats.

Hoe bestaat het compleet bij u thuis ingemeten en gemonteerd  ACTIE 2 zijdig vleugeloverdekkende aluminium deur met kozijn type Avantage voor € 5.450.- nu voor € 4.950.- De prijs is voor een deur met kozijn, de zijramen en bovenlichten kunnen wij tegen meerprijs leveren. Nergens kunt u deze kwaliteit kopen in Nederland voor deze prijs. Nu dus tot 31 april 2023 besteld en ingemeten 

Aluminium deur type ELEGRAND uit onze fabriekscatalogus voor € 4.450.-

Aluminium deur type Compact voor € 3.950.-

Montage binnen 2-3 maanden . Dus wacht niet te lang.

Wij verkopen de best geisoleerde aluminium voordeuren tegen de laagste prijs. Kom naar de showroom en zoek u deur uit. Wij hebben legio voorbeelden staan. Ons assortiment is zeer uitgebreid.Meer dan 5000 tevreden klanten kochten afgelopen 10 jaar een deur bij ons. Transparantbouw levert uit eigen voorraad vanuit ons magazijn te Venlo Thermisch onderbroken aluminium deuren en kunststof deuren  . Voor woonhuis, villa, bungalow, flats, winkels en bedrijfspanden, 

 Alle kleuren leverbaar. Alle maten leverbaar ook in dubbele deuren ook als wenteldeur en ook als schuifdeur mogelijk op afstandsbediening met motoraandrijving. Alle vergrendelsystemen leverbaar, alle glassoorten, met automatische vergrendeling of motorische vingerscan met bluetooth alles is mogelijk. Levertijd slechts 6-8  weken. Wij hebben meer dan 500 exclusieve modellen. Leverbaar in verschillende profiel diktes.

Wij leveren zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten.

Montage is uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Onze showroom in Venlo is elke dag vrij toegankelijk op afspraak, open van 11.00 uur - 18.00 uur zaterdag en zondag tot 14.00 uur.

Bel nu voor informatie of een afspraak aan huis 0655904305