Deurslot van onze aluminium voordeuren

Bij al onze modellen aluminium voordeuren zijn de cilinders verzonken ingebouwd

De sluitcilinder is vaak het doelwit van een aanval - met profielcilinders van hard chroom-nikkelstaal en de anti-boorconstructie zal een inbreker op zijn tanden bijten. Bovendien zijn de cilinders verzonken, vooral bij huisingangsdeuren, en kunnen ze daarom niet naar buiten worden getrokken.

Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een RVS kras bescherming. Deze word bij onze deuren altijd ingelegd dus gelijk ligt met het aluminium.

Beglazing van onze aluminium deuren

Als enige leverancier van aluminium voordeuren in Europa leveren wij onze aluminium voordeuren standaard met de volgende specificaties.

Beglazing in de aluminium voordeur altijd met 4 voudig glas. Buiten en binnen is het glas gelaagd. Dat wil zeggen dat er in totaal 6 glasplaten gebruikt worden. Totale dikte van het glas pakket is 70mm. De U waarde is 0.3 Kw m2

Bij zijramen van de voordeur wordt 3 voudig gelaagd glas gebruikt   U waarde 0.56 Kwm2

Glas kan spontaan breken bij extreme spanningen bij hoge of lage temperaturen ( zeker bij gebruik van donker gecoate deuren ). Bij ons glas is spontane breuk bijna onmogelijk. Bovendien is door het gebruik van dit pantser glas de deur nog inbraak veiliger en nog beter geisoleerd.

Wij verkopen de best geisoleerde aluminium voordeuren tegen de laagste prijs. Kom naar de showroom en zoek u deur uit. Wij hebben legio voorbeelden staan. Ons assortiment is zeer uitgebreid.Meer dan 5000 tevreden klanten kochten afgelopen 10 jaar een deur bij ons. Transparantbouw levert uit eigen voorraad vanuit ons magazijn te Venlo Thermisch onderbroken aluminium deuren en kunststof deuren  . Voor woonhuis, villa, bungalow, flats, winkels en bedrijfspanden, 

 Alle kleuren leverbaar. Alle maten leverbaar ook in dubbele deuren ook als wenteldeur en ook als schuifdeur mogelijk op afstandsbediening met motoraandrijving. Alle vergrendelsystemen leverbaar, alle glassoorten, met automatische vergrendeling of motorische vingerscan met bluetooth alles is mogelijk. Levertijd slechts 6-8  weken. Wij hebben meer dan 500 exclusieve modellen. Leverbaar in verschillende profiel diktes.

Wij leveren zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten.

Montage is uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Onze showroom in Venlo is elke dag vrij toegankelijk op afspraak, open van 11.00 uur - 18.00 uur zaterdag en zondag tot 14.00 uur.

Bel nu voor informatie of een afspraak aan huis 0655904305