Onze visie

Over Ons

Natuurlijk gaat deze website niet over ons en wat wij willen. Hij gaat over u en over wat u wilt!

En dat is ook ons motto: lever niet wat je als leverancier het liefst zou leveren, maar luister naar wat de klant wil en geef exact dat. Een serre is persoonlijk, een serre is maatwerk.

Vervolgens monteren wij het perfect en leveren een goede garantie en afterservice.

Ruim 20 jaar ervaring

Transparantbouw heeft ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en montage van serres, overkappingen en kozijnen.

Wij hebben gekozen voor Rondogard overkappings systemen en Vitello-Flex elektrische terras schuifdaken, vanwege hun bewezen degelijkheid in de afgelopen decennia. Het laatste wat wij willen is namelijk een serre of schuifdak afleveren die bijvoorbeeld lekkage of andere gebreken vertoont. Daarom kiezen wij voor Rondogard en Vitello-Flex. Duitse merken die al wat langer bestaan en hun degelijkheid kunnen bewijzen en het geeft ons de zekerheid om te kunnen en mogen beweren dat het absolute kwaliteitsproducten zijn.

Naast kwaliteit en snelle levertijden is prijs voor ons ook belangrijk. Wij denken vanuit de klant. De klant heeft een wens, een droom, en we gaan er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

Want wat heeft het voor zin u iets aan te bieden wat buiten uw voorgenomen budget ligt?

Wij zeggen: hou het simpel en helder, hou het transparant!

Transparantbouw is verdeler voor Benelux van RONDOGARD serres, Vittello-Flex  terras schuifsystemen en Vöroka zwembad-overkappingen. Wij zoeken voor Nederland Belgie en het grensgebied met Duitsland nog wederverkopers .