Hoe is Transparantbouw ontstaan?

In 17 jaar al meer dan 10.000 tevreden klanten

 Hoe is Transparantbouw ontstaan?

Nadat wij in 2006 als eerste in Nederland een gebogen overkapping van het merk Rondogard achter ons huis lieten plaatsen. Hebben we tevens de vertegenwoordiging aangevraagd voor de alleen verkoop voor Nederland. Een dagblad uit Limburg schreef een artikel van een volle pagina over deze unieke overkapping. Deze advertentie werd overgenomen door alle grote dagbladen in Nederland. De aanvragen van geïnteresseerden stroomden binnen. We begonnen in het begin het bedrijf in deze thuis overkapping van 32 vierkante meter. Het bedrijfsidee: verkoop van gebogen overkappingen. De inzet en de wil om te slagen wierpen hun vruchten af: het aantal klanten groeide, ons huiskantoor werd al snel te klein. Het duurde dus niet lang voordat er een verhuizing moest plaatsvinden, waardoor er meer opslagruimte en een grotere showroom ontstond.

Maar na enige jaren kwam er een einde aan de groei van de gebogen overkappingen. We zijn intussen ook gestart met het verkopen en monteren van glazen schuif overkappingen in vlakke vorm en van exclusieve op maat gemaakte aluminium deuren met hoge isolatiewaarden en degelijke kunststof voor en achter deuren.

Momenteel verkopen we dan ook op jaarbasis ca 2000 deuren waarvan ca 500 voordeuren en hebben intussen meer dan 10.000 tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. 

Tegenwoordig zijn wij zeven dagen per week voor u open.  In onze showroom en magazijn ca 900 m2  is voldoende inspiratie te vinden op het gebied van schuif overkappingen en exclusieve voordeuren.

Wij hebben gekozen voor kunststof en aluminium kozijnen van de Duitse fabrikant ALUPLAST    De handbediende schuifdak overkappingen maken wij op de millimeter nauwkeurig zelf. Voor elektrische terras schuifdaken zijn wij dealer van Vöroka en Vitello Flex uit Duitsland  vanwege hun bewezen degelijkheid in de afgelopen decennia. Het laatste wat wij willen is namelijk een serre of schuifdak afleveren die bijvoorbeeld lekkage of andere gebreken op korte termijn vertoont. Daarom kiezen wij voor Rondogard, Vöroka en Vitello-Flex. Duitse merken die al wat langer bestaan en hun degelijkheid kunnen bewijzen en het geeft ons de zekerheid om te kunnen en mogen beweren dat het absolute kwaliteitsproducten zijn.

Naast kwaliteit en snelle levertijden is prijs voor ons ook belangrijk. Wij denken vanuit de klant. De klant heeft een wens, een droom, en we gaan er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

Want wat heeft het voor zin u iets aan te bieden wat buiten uw voorgenomen budget ligt?

Wij zeggen: hou het simpel en helder, hou het transparant!

Transparantbouw verkoop en montage van Aluminium en kunststof deuren en kozijnen Verkoop van terras schuifsystemen . Wij leveren in heel Nederland, Belgie en het grensgebied met Duitsland  en monteren tot 80 km van Venlo. Verdere afstanden alleen op aanvraag en tegen meerprijs.