Enkele technische aspecten van onze aluminium voordeuren

Met een omzet van meer dan 1000 deuren per jaar kunnen wij u het beste aanbieden tegen de scherpste prijs. Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Onze nieuwste aluminium vleugel-overdekkende aluminium voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden  vanaf Ud= 0.82 W/m²K. Des te lager deze waarde is des te beter is de isolerende werking. Het binnen en buiten vleugel - overlappende deurblad van 78 mm met drie omlopende afdichtingen en het viervoudig isolatieglas met een Ug-waarde van 0.4 W/m²K garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leef klimaat. de buitenste en binnenste glasplaten zijn gelaagd. Voorzien van een 5 punts haken vergrendeling en zware 3D scharnieren. Inbreken in deze deur heeft totaal geen zin. Kom naar onze grote showroom in Venlo en zoek uw aluminium of kunststof deur uit. Wij zijn elke dag open vanaf 11.00 uur. zondag van 09.00 tot 14.00 uur.

Meer dan 100 nieuwe modellen Klassiek en modern dus keuze in overvloed. 

Wij werken samen met diverse bekende fabrikanten zoals o.a. Veka, Kömmerling, Aluplast, Schüco, door rechtstreekse inkoop bij de fabrikanten en samen met ons Duits bedrijf firma aluko GMBH  met een gezamelijke omzet van meer dan 2000 aluminium kunststof en stalen deuren op jaarbasis, is het mogelijk om tegen de laagste prijs deuren en kozijnen in te kopen. Door te werken met een scherpe winstmarge kunnen wij aanbieden tegen prijzen die ver onder de normale marktwaarde liggen.

Laat u niet misleiden door deze lage prijzen. Al onze deuren voldoen ruim aan de Europese normen en worden geleverd met Designbeslag met deurkrukken, deurblad en kozijn. 

In de prijs van € 2.450.- inclusief 21% BTW voor een geïsoleerde aluminium deur met kozijn op maat gemaakt is inbegrepen:

 Aluminium volledig Thermisch geisoleerde volledig vleugeloverdekkend deurblad sierpaneel met bijbehorend kozijn. 

Exclusief dik   deurpaneel minimaal 76mm. 

5 punts hakenvergrendeling of automatic van het Duitse WINKHAUS  

 UNIEK Dubbele spouwbreedtes met vier dubbel en gelaagd isolatieglas.

Met lange RVS stang greep 80 cm , binnen handgreep of langschild,  

Cilinder met 5 sleutels  

Zware 3D verstelbare scharnieren.

3 Dubbele omlopende afdichtings rubbers met extra dikke midden dichting.

Ruime keuze Kleuren of in gladde coating of structuurlak in Antraciet  alle andere RAL kleuren tegen geringe meerprijs.

Voor u ingemeten en gemonteerd door eigen vakmensen tegen meerprijs.

En dat alles al  voor slechts € 4.250.- elders betaald u voor zo een deur meer dan € 3.500.- euro.

Ramen naast de deur of boven de deur tegen meerprijs.

Snelle levering montage tegen meerprijs