Enkele technische aspecten van onze aluminium voordeuren

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Onze nieuwste aluminium voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden  vanaf Ud= 0.82 W/m²K. Des te lager deze waarde is des te beter is de isolerende werking. Het binnen en buiten vleugel - overlappende deurblad van 78 mm met drie omlopende afdichtingen en het drievoudig isolatieglas met een Ug-waarde van 0.5 W/m²K garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leef klimaat. Kom naar onze grote showroom in Venlo en zoek uw aluminium of kunststof deur uit. Wij zijn elke dag open vanaf 11.00 uur. zondag van 09.00 tot 14.00 uur.

Meer dan 500 modellen Klassiek en modern dus keuze in overvloed. 

Wij werken samen met diverse bekende fabrikanten zoals o.a. Veka, Kömmerling, Aluplast, Schüco, door rechtstreekse inkoop bij de fabrikanten en samen met ons Duits bedrijf firma aluko GMBH  met een gezamelijke omzet van meer dan 2000 aluminium kunststof en stalen deuren op jaarbasis, is het mogelijk om tegen de laagste prijs deuren en kozijnen in te kopen. Door te werken met een scherpe winstmarge kunnen wij aanbieden tegen prijzen die ver onder de normale marktwaarde liggen.

Laat u niet misleiden door deze lage prijzen. Al onze deuren voldoen ruim aan de Europese normen en worden geleverd met Designbeslag met deurkrukken, deurblad en kozijn. 

In de prijs van € 2.950.- inclusief 21% BTW voor een geïsoleerde aluminium deur met kozijn op maat gemaakt is inbegrepen:

 Aluminium volledig Thermisch geisoleerde volledig vleugeloverdekkend deurblad  met bijbehorend kozijn. 

Exclusief dik   deurpaneel minimaal 76mm. 

3 punts hakenvergrendeling van het Duitse WINKHAUS  

 Dubbele spouwbreedte met dubbel, triple of vier dubbel isolatieglas.

Met lange RVS stang greep 80 cm , binnen handgreep of langschild,  

Cilinder met 5 sleutels en codekaart

Zware 3D verstelbare scharnieren.

3 Dubbele afdichtings rubbers met extra dikke midden dichting.

Ruime keuze Kleuren of in gladde coating of structuurlak in Antraciet RAL 7016, Wit 9016, grijs RAL 7001, rood RAL 3004, Bruin RAL 8017, Beige RAL 9006, en RAL 9007, alle andere RAL kleuren tegen geringe meerprijs.

Voor u ingemeten en gemonteerd door eigen vakmensen.

En dat alles al  voor slechts € 2.950.- elders betaald u voor zo een deur meer dan € 3.500.- euro

Heeft u een raam boven de deur dan betaald u € 500.- meerprijs.

Hebt u een raam naast de deur tot 50 cm breedte dan betaald u € 650.- meerprijs. 

Levertijd 5- 6 weken