Technische aspecten van onze aluminium voordeuren

Steeds meer klanten kiezen voor een aluminium deur. De helft van onze klanten komen uit Duitsland. Deze hebben meestal nu een kunststof deur en kiezen bijna altijd als vervanger een aluminium deur.  Wist u dat een slecht geisoleerde en sluitende voordeur zorgt voor enorm veel  energie verlies en ergernis. Met onze aluminium deuren kunt u zich veel ergernis en vooral per jaar honderden euro's besparen aan energie kosten. Bij een aluminium deur praten we over een levensduur van gemakkelijk haalbaar meer dan 40 jaar. Onze aluminium deuren trekken niet krom wij hebben de dikte van het aluminium binnen en buiten dekblad van de deur 3mm dik gemaakt en kunnen we nu dus vanwege deze verandering maken uit een stuk dus zonder bovenlicht tot een hoogte van zelfs 280cm.  Gezien de enorm stijgende energie kosten en de groeiende vraag naar aluminium deuren hebben wij besloten om al onze voordeuren vanaf nu met 4 dubbel glas uit te rusten zonder meerprijs. De buitenste en binnenste ruit is ook nog eens van gelaagd glas dus ook nog eens extra veilig. De totale dikte van het uit 6 glasplaten bestaand glaspakket is nu 70mm Het draaigedeelte van de deur is 75mm dik. Geleverd met de automatische vergrendeling voldoet deze deur een zeer hoog veiligheidsniveau. Kerntrekbeveiliging is niet nodig daar de cilinder achter de aluminium plaat zit en niet uitsteekt. De bijbehorende geisoleerde kozijnen hebben wij in diverse diktes afhankelijk van uw keuze. Wij durven te stellen dat wij met deze unieke wijzigingen ver vooruitlopen op de concurrentie en kunnen stellen dat wij de best geisoleerde en veiligste standaard aluminium deuren verkopen van Nederland. Ook het veiligheidsniveau ligt zeer hoog. Met een omzet van meer dan 1000 deuren per jaar kunnen wij u het beste aanbieden tegen de scherpste prijs. Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Onze nieuwste aluminium vleugel-overdekkende aluminium voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden  vanaf Ud 0.50 W/m²K voor de beglazing en 0.82 voor de complete deur. Des te lager deze waarde is des te beter is de isolerende werking. Het binnen en buiten vleugel - overlappende deurblad van 75 mm met drie omlopende ATPK rubber afdichtingen en het viervoudig isolatieglas garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leef klimaat. Voorzien van een automatische vergrendeling ( u hebt geen sleutel nodig om de deur af te sluiten) en zware 3D scharnieren. Inbreken in deze deuren heeft totaal geen zin. Wij hebben een enorm assortiment aan deuren staan. Wij leveren in alle bestaande kleuren ook hout en natuursteen imitaties zijn mogelijk. Kom naar onze showroom in Venlo en zoek uw aluminium of kunststof deur uit. Wij zijn elke dag open vanaf 11.00 uur. zondag van 09.00 tot 14.00 uur.

Meer dan 100 nieuwe modellen Klassiek en modern dus keuze in overvloed. 

Ook leveren wij kunststof en aluminium kozijnen in alle maten op de milimeter nauwkeurig door onze vakmensen ingemeten en gemonteerd, steeds vaker met 3 dubbel glas Wij werken samen met diverse bekende kozijn fabrikanten zoals o.a. Veka, Kömmerling, Aluplast, Schüco, door rechtstreekse inkoop bij de fabrikanten en samen met ons Duits bedrijf firma aluko GMBH  met een gezamelijke omzet van meer dan 2000 aluminium kunststof en stalen deuren op jaarbasis, is het mogelijk om tegen de laagste prijs deuren en kozijnen in te kopen. Door te werken met een scherpe winstmarge kunnen wij aalles anbieden tegen prijzen die ver onder de normale marktwaarde liggen.

Laat u niet misleiden door deze lage prijzen. Al onze deuren en ramen voldoen ruim aan de Europese normen en worden geleverd met Designbeslag met deurkrukken, cilinders, deurblad en kozijn.

Ruime keuze Kleuren of in gladde coating of structuurlak in Antraciet  alle andere RAL kleuren tegen geringe meerprijs.