Enkele technische aspecten van onze terrasoverkappingen en serres

Wat is er - zonder te vervallen in een heel lang verhaal - nou eigenlijk technisch belangrijk aan elke Terrasoverkapping of serre?

Allereerst: Ventilatie

Warme lucht is lichter als koude lucht dus zal deze onder uw terrasoverkapping blijven hangen als u alleen openingen in de staande delen hebt. Het dak moet zoveel mogelijk open anders kunt u bij warme dagen niet in een serre vertoeven. Onze Terrasoverkappingen hebben al standaard de mogelijkheden voor zowel schuifdelen in het dak als aan de voorzijde.

In combinatie met onze speciale zonwering hoeft u zich geen zorgen te maken dat het te warm word in de serre ook niet als uw serre op het zuiden ligt. Onze schuifdaken sluiten 100% water en winddicht  af.

Mocht u interesse hebben in de technische aspecten hiervan, dan maken we een keer afspraak met u, en zullen dat aan de hand van modellen uitleggen. Zo weet u precies waarom onze systemen zowel goed isoleren alsook gedoseerd kunnen ventileren!

Een aangenaam klimaat

Men heeft op een gegeven moment een mooie serre. Dat kan in de zomer echter aardig heet worden.

De oplossing is : uitgekiende zonwering.

Wij hebben de unieke binnen en buitenzonwering systemen, ook electrisch die het binnenklimaat aangenaam houden ook bij tropische temperaturen. 

Wij streven er immers naar uw serre of overkapping het meest prettige stukje van uw woning te maken!